Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/fs1/3/ballsfi/public_html/import/hallinta/db.php on line 20
Balls - Kaupungin toiseksi paras ravintola

Balls

 

Jokaisella itseään kunnioittavalla baarilla on arvot, visio ja missio. Ballsilla ne kaikki ovat yksi ja sama asia. Pysyä kaupungin toiseksi parhaana ravintolana. Teemme kaikkemme täyttääksemme tuon mission. Lupaamme tarjota sitä musiikkia, josta presidentti Kekkonen kuuluisimmassa puheessaan mainitsi ja Kostamuksen peruskiveen muuratussa lausunnossaan vaati: ”On tarjottava sellaista musiikkia, joka edesauttaa liikehtimään rytmin ja YYA-hengen mukaisesti ja lähestymään vastakkaista sukupuolta kulloinkin vallitsevin vilpittömin tarkoitusperin. Tarvittaessa paikalle on tilattava oikea orkesteri tätä vaativaa tointa toteuttamaan.”

Historia:

Ravintola Ballsin syntysanat lausuttiin jo vuoden 1972 vappumarssilla. Tuolloin joukko aktiivisia nuoria vaati paitsi neljättä jalkaa lypsyjakkaroihin, myös rock'n'roll -tyylisen jytämusiikin voimakasta lisäämistä kaikkeen, maksalaatikko mukaan lukien. Käväisipä kainuusta karvalakkilähetystökin Helsingin kirkolla asiain tilaa setvimässä. Ilman presidentti Kekkosen uuden vuoden linjapuhetta lypsyjakkarassa olisi edelleen kolme jalkaa ja kainuulaisnuoriso kulkisi jameksen lahkeet hai-saappaiden varteen sullottuina naama täynnä räjähtämäisillään olevia finnejä.

Jytää:

”Kansalaiset, med borgare. Olen surukseni merkille pannut, ettei jytämusiikissa ole enää munaa. Kaikenlaiset permanenttipäät ketkuttelevat värivalojen välkkeessä ja ölähtelevät outoja. Saatana. Tähän on tultava muutos. Otan asian esille Kainuuseen suuntautuvalla matkallani ja vienpä sinnekin rock'n'rollin.” Ote Kekkosen linjapuheesta

Joka toisena sunnuntaina järjestetään jamit. Musiikkikotvanen kaikille soitto- ja esiintymistaitoisille tahoille. Vehkeet talon puolesta ja eiku lauteille.

Yksityiskinkerit:

Tiesitkö muuten, että Ballsin tiloissa voit järjestää mitä moninaisimpia yksityiskinkereitä ja muita vallankumousta valmistelevia ryhmäkokoontumisia. Puitteet ovat kerrassaan mainiot ja tarjoilu järjestyy sovitulla tavalla. Meillä onnistuu siis synttärit, polttarit, luokkakokoukset, pikkujoulut, häät ja hautajaiset. Mainittakoon vielä, että ravintolalla on A-oikeudet, joten pelkkää kirnupiimää ei juhlaväen tarvitse litkiä.

Biljardia ja muuta meininkiä:

Biljardi-artiklan mukaan biljardin pelaamiseen tulee varata hulppea tila, varustaa se huippupöydillä ja muilla laatuvermeillä. Harjanvarret ja muut säätimet on lahjoitettava Slobovyrnyin osasto kahdeksan miesten harrastajateatterin käyttöön ja pelivälineiksi Ballsille varattava vain kunnon kamppeita. Kekkosen tahto ja sen kanssa eletään.

Tänä päivänä Ballsilla voi pelata poolia, snookeria ja pöytä-curlingia. Kansalaisten käytettävissä on myös pari tietokonetta nettisurffaukseen sekä avoin langaton lähiverkko.

Pelituntien hinnat: 7,90€/tunti/pöytä

Nettipäätteen käyttö 1€/15 min. Rekisteröidyille kanta-asiakkaille ilmainen.

Langattoman verkon käyttö omalla päätteellä ilmaista.